Angajatul primăriei acuzat că l-a înjurat și agresat pe cântărețul Tudor Chirilă a susținut o conferință de presă la sediul direcției de Parcări din Primăria Capitalei pentru a-și explica abominabilele fapte. Acesta susține că și artistul poartă o parte din vină în incident pentru că a început să-i cânte și așa ceva nu se face. 

tudor-chirila-acuza-un-parcagiu.jpg

„Eu suport multe abuzuri și înjurături și asta e, câteodată mai izbucnesc și eu. Dar până acum nimeni n-a fost atât de bulangiu să-mi cânte melodii de-ale trupei Vama. Și când ți le cântă chiar vocalistei trupei e de-a dreptul inuman. A început cu „În țara în care m-am născut”, după care a exagerat rău și mi-a cântat și ultima melodie, aia cu „Pe de rost”. Eu înțeleg, am greșit și eu, dar nu trebuie să-ți bați joc de om”, a declarat parcagiul vinovat. 

Acesta spune că și Chirilă a trecut la amenințări, i-a zis că vine și cu bunul său prieten Dan Teodorescu de la Taxi și-i cântă și ăla vreo două melodii. La final a zis că pleacă, pentru că nu mai are chef azi, dar că sigur se vor vedea joi. 


Scris de Eftimie | Thursday, 13.06.2019 13:39 Monden

National Cinematografic