Angajatul primăriei acuzat că l-a înjurat și agresat pe cântărețul Tudor Chirilă a susținut o conferință de presă la sediul direcției de Parcări din Primăria Capitalei pentru a-și explica abominabilele fapte. Acesta susține că și artistul poartă o parte din vină în incident pentru că a început să-i cânte și așa ceva nu se face. 

tudor-chirila-acuza-un-parcagiu.jpg

„Eu suport multe abuzuri și înjurături și asta e, câteodată mai izbucnesc și eu. Dar până acum nimeni n-a fost atât de bulangiu să-mi cânte melodii de-ale trupei Vama. Și când ți le cântă chiar vocalistei trupei e de-a dreptul inuman. A început cu „În țara în care m-am născut”, după care a exagerat rău și mi-a cântat și ultima melodie, aia cu „Pe de rost”. Eu înțeleg, am greșit și eu, dar nu trebuie să-ți bați joc de om”, a declarat parcagiul vinovat. 

Acesta spune că și Chirilă a trecut la amenințări, i-a zis că vine și cu bunul său prieten Dan Teodorescu de la Taxi și-i cântă și ăla vreo două melodii. La final a zis că pleacă, pentru că nu mai are chef azi, dar că sigur se vor vedea joi. 


Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 13.06.2019 12:39 Monden

National Cinematografic