Parcul Operei din Capitală va fi redenumit Cătălin Botezatu, în cinstea marelui heterosexual român

Designerul român Cătălin Botezatu intră şi el în galeria selectă, dar restrânsă, a românilor care sunt omagiaţi încă de când sunt în viaţă. Primăria Capitalei a decis să redenumească un parc din oraş cu numele acestui artist al modei.

„Am ales parcul Operei pentru că este cât de cât central şi, deocamdată, are un nume banal. Am zis că ar fi bine să-l numim după o personalitate contemporană şi, cine altul dacă nu Cătălin Botezatu, heterosexual şi designer cunoscut în ţară şi peste hotare, merită să fie onorat în acest fel?”, a explicat decizia viceprimarul Bucureştiului, Ion Timofte. Inaugurarea noului nume al parcului va fi însoţită de festivităţi specifice, batalionul 47 infanterie organizând în parc un meci demonstrativ de lapte gros.

Edilii sunt convinşi că noul nume al parcului va putea fi adoptat rapid de bucureşteni dar şi de turişti. „Ne vedem în spate la Botezatu”, „Hai la Botezatu să stăm în fund pe iarbă” sau chiar „Hai în parc să facem sex anal ca băieţii”, vor intra rapid în limbajul de zi cu zi.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Eftimie
13 decembrie 2013 13:12

Alte articole

Vezi mai mult