Parenting dur! Un român a luat două bilete la Smiley ca să-şi ameninţe copiii cu ele

Investigație într-o familie din Ilfov, după ce tatăl și-a amenințat copiii că dacă nu dorm la prânz o să-i ducă la un concert Smiley. Îngroziți, juniorii au sunat la Protecția Copilului și a început ancheta. Se pare că nu e primul părinte care se folosește de groaza de Smiley pentru a-și condiționa vlăstarele.

”Eram în mașină, copiii erau în spate și la un moment dat pe cine vedem într-o mașină de nătâng, de-aia decapotabilă? Pe Smiley. Ei, și ce-l apucă pe ăsta al meu. Le zice maimuțoilor: Potoliți-vă că vă duc la nenea Smiley și vă bag în portbagaj, să ascultați numai muzica lui! Ăștia o dau pe plâns. Au rămas cu o spaimă. Pe mine nu m-a afectat, eu am rămas cu aceeași scârbă”, povestește soția maleficului părinte.

Cu altă ocazie, pentru că nu și-au făcut temele, tatăl i-a dus pe copii în culise la o repetiție a lui Smiley și acum nu mai vor să meargă nici la cinema, de frică să nu-i ducă la un concert de-al lui. Tatăl spune că în casă e totul perfect, copiii dau cu aspiratorul, au 10 pe linie și tot ce a trebuit să facă a fost să pună pe hol două bilete la un concert Smiley: ”E artistul meu preferat”, spune părintele psihopat.

Scris de Ionut
18 mai 2022 18:58
Citește mai mult despre: concert Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult