Părinte în stare de șoc! Fiul său are în browsing history Ed Sheeran, nu PornHub, ca un copil normal

Un părinte era să cadă de pe scaun când a descoperit la ce anomalii se uită fiul său pe internet. Deși era ferm convins că are un copil normal, care ca orice adolescent se uită la PornHub și alte site-uri pentru adulți, el a descoperit ceva ce ar înspăimânta orice părinte: browsing history-ul era plin de Ed Sheeran.

„Prima dată am crezut că Ed Sheeran e ceva actor în filme pentru adulți și că fiul meu ar putea fi gay, gând cu care aș putea să trăiesc, dar când am văzut că Ed Sheeran e cântăreț și am mai și auzit cum cântă, am rămas blocat, nu puteam să mă mai mișc. Creierul meu efectiv s-a blocat“, a rememorat bietul părinte.

El se teme că fiul său ar putea să se scape în fața prietenilor că e fan Ed Sheeran, lucru pentru care va avea mult de suferit. ”Societatea românescă nu e încă pregătită să tolereze fani Ed Sheeran. Am avut și eu un coleg care s-a scăpat săracul că e fan Michael Bolton, acum mulți ani, și-a fost batjocorit tot restul vieții pentru asta. Asta riscă și fiul meu“, oftează părintele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
7 aprilie 2023 11:30
Citește mai mult despre: ed sheeran

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult