Părintele Visarion Alexa, dat afară de la audieri după ce a pipăit procuroarea

Scandalul momentului nu s-a încheiat încă. Părintele Visarion Alexa a fost dus la audieri în această dimineață și scos de-acolo în câteva minute după ce acesta a încercat să pipăie procuroarea ce-l ancheta sub pretextul că gestul este unul sfânt, precum universul făcut de Dumnezeu.

Conform declarațiilor adunate de colegii acesteia, părintele a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasuăra și pe sub bluză, a introdus mâna în zona vaginului și a atins-o și a mângâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului său șu a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, faptă ce întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de agresiune sexuală.

Întrucât femeia nu s-a dus de bună voie la părintele Visarion vreme de câțiva ani, reacția a fost rapidă, o palmă peste față și, apoi, cu ajutorul colegilor, un șut în cur prin care l-a dat pe popă afară. Procuroarea spune că nu se aștepta la așa ceva, un popă curvar, mai ales că îl citea pe Facebook și nu părea preocupat de cotârleală ci de chestii sfinte.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

22 septembrie 2022 18:49
Citește mai mult despre: pipait visarion alexa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult