This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

“Nu e chiar Poli sau Teologie, dar are avantajele ei!” În această dimineaţă, o familie din sectorul 4 al Capitalei a reacţionat pozitiv la vestea că mezinul, Vlăduţ, a reuşit să intre la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

harold_familie_jurnalism.jpg
“Deşi îi merge mintea şi a luat Bacul cu notă bună, băiatul a fost cam golan în liceu. Îşi făcuse un anturaj dubios, venea târziu acasă uneori... Fireşte că ne făceam griji pentru el”, mărturiseşte tatăl lui Vlăduţ. “Când ne-a spus că a dat admitere la Jurnalism, parcă ni s-a luat o piatră de pe inimă. Ăsta n-o să aibă niciodată bani să se apuce de droguri.”

“La naiba, nici alcoolic ca lumea n-ai cum să devii când lucrezi în presă. Poate un şpriţ o dată la trei luni, la salariu”, a adăugat mama tânărului, lăcrimând discret dintr-un colţ al ochiului. “Sincer, şi eu l-aş fi văzut avocat sau medic, dar în lumea oamenilor de succes sunt atâtea ispite, atâtea pericole - maşini puternice, apartamente cu 3 camere... Mai bine că Vlăduţ a făcut alegerea sănătoasă!”

Foştii profesori l-au felicitat şi ei pe Vlăduţ pentru rezultatul de la concursul de admitere, sfătuindu-l să facă stocuri de pufuleţi, supă la plic, pesmet şi alte alimente neperisabile acum, cât încă e întreţinut de părinţi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.07.2016 12:47 Monden

National Cinematografic