Dacă studenții sunt încântați de gratuitatea pe care o au pe CFR, nu același lucru se poate spune despre părinții lor. Aceștia se plâng că gratuitatea le permite studenților să vină și de câte trei-patru ori pe lună acasă, ca să le ceară bani, dar și să se încarce cu șnițele și cu borcane de zacuscă.

studenti_tren_cfr_gara.jpg ”Era mult mai simplu înainte, când își permitea să vină acasă doar o dată la câteva luni”, spune un părinte de student. ”Atunci doar mă suna să-mi ceară bani, dar scăpam ușor de el. «Da, fiule, acum mă îmbrac și merg la bancă», «Stai că era bancomatul nefuncțional, îți trimit mâine banii» sau «I-am pus, dar or fi greșit ceva cei de la bancă», îl făceam ușor din vorbe și nu-i trimiteam nimic.”

Însă de când cu gratuitatea pe CFR, părintele se plânge că nu mai are soluții. ”Păi vine și mă ia de mână să mergem la bancomat, să scot bani pentru el, n-am scăpare”, spune acesta. ”Gratuitatea asta pe CFR mă va băga în faliment. Fie asta, fie o să ajung să mă ascund de propriul copil mai ceva decât de administrator. M-am gândit și să mă mut, să nu mă mai găsească copilul când vine acasă, atât de disperat sunt.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 21.10.2017 11:25 Monden

National Cinematografic