Parisul nu se joacă! S-a montat o ghilotină pentru cei care mai merg pe trotinetă electrică

Când au spus că nu mai vor oameni pe trotinete electrice în orașul lor, parizienii au vorbit cât se poate de serios. Dacă cineva avea vreun dubiu în această privință, acum el cu siguranță s-a risipit. Asta pentru că în Paris a început asamblarea unei ghilotine unde să fie executați cei care mai îndrăznesc să folosească trotineta electrică prin oraș.

Ideea îi aparține primăriței din Paris și în mod cert îi va aduce multe mandate de aici încolo, pentru că peste 90% din populația capitalei franceze susține măsurile de eliminare a trotinetelor electrice din oraș. Iar ghilotina e încă foarte populară printre parizieni, mai ales c-au trecut mai puțin de 50 de ani de când ea a fost folosită ultima oară în oraș.

„Doar cei care n-au nimic în cap folosesc trotinetele electrice prin oraș“, apreciază primărița din Paris. „Așa că, dacă tot au un cap pe care nu-l folosesc, mai bine să-l trecem prin ghilotină și să-i scăpăm pe posesori de el. Și după ce scapă de cap, pot să se dea cu trotinetele electrice cât vor ei.“

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
5 aprilie 2023 07:01
Citește mai mult despre: paris trotineta electrica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult