Parteneriat cu interlopii. Sirenele Poliţiei nu vor mai face „nino-nino” ci „şase!”

Încă o întâlnire între şefii Poliţiei şi capii grupărilor interlope s-a soldat cu îmbrăţişări călduroase şi proiecte ambiţioase pentru viitor! După ce, la ultimul summit de acest gen, interlopii au fost de acord să reducă volumul cu 3 decibeli la chefurile cu manelişti, e rândul autorităţilor să facă o concesie.

Pe scurt, toate sirenele din dotarea forţelor de ordine vor fi modificate să nu mai urle „nino-nino”, ci „şase!”.

Vestea a fost primită cu urale de Sportivi, Cămătari, Braconieri, Pişcotari şi toate celelalte clanuri prezente la întâlnire.

„Când sunau toate sirenele la fel era groaznic! Numa’ după efectul Doppler puteai să le deosebeşti, că de obicei ambulanţele gonesc şi poliţia vine încetişor, cu 20 la oră. Da’ ce-s eu frate, fizician?”, spune Gogu Briceag, liderul clanului Chimiştilor din Sectorul 5.

„Sunt încântat. Ştiţi ce nasol era până acum? Spărgeai şi tu o casă ca omu’ şi când îţi era lumea mai dragă trecea o salvare sau o maşină de pompieri. Să scapi televizorul din braţe, nu alta”, spune Geani zis Julă, reprezentantul clanului Găinarilor la convorbirile din acest weekend. „Acu’ ştiu şi eu să nu mai bag în seamă sirenele cu nino-nino şi să ciulesc urechile după alea cu şase!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 iunie 2021 11:54
Citește mai mult despre: interlopi politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult