Participanții de la parada gay cer plăcuțe bilingve în română și homosexuală

Pentru prima oară în ultimii 10 ani, liderii comunității gay din România au prezentat un program clar de solicitări la adresa Guvernului. Astfel, aceștia au cerut aceleași drepturi ca și comunitatea maghiară, respectiv plăcuțe bilingve, școală și funcționari publici care să vorbească limba homosexuală.

”Vrem ca copii noștri să nu mai fie discriminați la școală și la examene. Să poată să dea și ei bacul în homosexuală. Vrem doi prefecți homosexuali în județele în care minoritatea homosexuală este importantă, de exemplu Botoșani și Mehedinți. De bun simț ar fi să ni se dea și un ministru sau măcar un secretar de stat homosexual”, a declarat Cătălin B., un cunoscut lider al comuntății gay din România.

Homosexualii spun că toată țara ar fi mult mai fericită dacă ar exista homosexuali în aparatul de stat. ”Când te duci să rezolvi o problemă la primărie iar funcționarul ăla o tot amână, parcă îți vine să zici f***te în c*** de bugetar. Dacă ar fi homosexual, măcar ai avea certitudinea că stă”.

Scris de Ef
7 iunie 2014 06:06

Alte articole

Vezi mai mult