Partidul AUR promite că va face un Heterofăgărășan, ca alternativă la Transfăgărășan

Promisiuni mari pe final de campanie electorală. Partidul AUR susține că românii s-au săturat să mai fie umiliți de denumirea Transfăgărășan, impusă de propaganda LGBTQ-istă și promite că va construi o nouă șosea, numită Heterofărăgășan.

Liderul Partidului AUR, George Simion, se laudă că va munci personal, la lopată, alături de mii de alți bărbați tineri, vânjoși și transpirați, ca să le ofere din nou românilor demnitatea de a circula pe o șosea normală, așa cum a lăsat-o Dumnezeu. ”O să-i împing de la spate pe băieți să termine în timp record, până la toamnă, când sunt prezidențialele, să vadă o țară întreagă ce înseamnă să fii heterosexual în România! Treaba va merge ca unsă!”, a declarat Simion.

Liderul AUR spune că Transfăgărășanul va rămâne șoseaua fătălăilor și a activiștilor gay, iar românii adevărați vor circula doar pe Heterofăgărășan. ”Pe traseu vor fi și locuri special amenajate de futai cum se zice pe românește, pe care o să le testez chiar eu cu băieții de pe șantier”, a mai promis George Simion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 iunie 2024 13:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult