Păruială în direct între Rareș Bogdan și Denise Rifai, că erau îmbrăcate la fel

Lipsă crasă de profesionalism din partea lui Denise Rifai. O regulă nescrisă a televiziunii spune că atunci când ai invitat în platou o femeie te asiguri că sub nicio formă nu te îmbraci la fel ca ea. Or fix asta s-a întâmplat în ultima ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifa“: și ea, și invitatul Rareș Bogdan aveau sacou în aceeași culoare.

Bineînțeles, inevitabilul s-a produs la doar câteva minute după începutul emisiunii: cele două dive au început să se păruiască în platou. Asta cu atât mai mult cu cât Rareș Bogdan și-a pus o perucă similară cu părul Denisei Rifai, pentru că, se pare, nu-i face deloc plăcere e să se afișeze în public cu chelie.

Păruiala celor două a durat mai bine de 2 minute, pentru că nimeni din platou nu a avut curajul să intervină. „Noi aveam impresia că Denise e isterică, dar Rareș Bogdan e la un alt nivel, a făcut mult mai urât decât Denise. Cred că nici măcar un boxeur profesionist nu s-ar fi riscat să intervină între ele și să le oprească“, a povestit un cameraman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 iulie 2022 13:11
Citește mai mult despre: denise rifai rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult