Mai sunt câteva zile până când Catedrala Mântuirii Neamului va fi sfințită și neamul românesc va putea fi mântuit până la ultimul om, sub atenta îndrumare a mai-marilor bisericii. Se fac ultimele pregătiri, în această dimineață a fost adusă și icoana care plânge pentru bani, preferata Prea Fericitului Daniel, Patriarhul BOR.

icoana_preferata_patriarh.jpg

„România are sute, poate mii de icoane ca plâng și fac minuni în prostie, fac minuni și plâng. Dar niciuna nu este atât de apreciată de preasfinția sa Daniel cum este această icoană, care începe să lăcrimeze când nu sunt suficienți bani pentru biserică. Și cum nu sunt suficienți bani pentru biserică niciodată, că lucrarea Domnului se poate face doar cu cash, plânge aproape tot timpul”, a explicat un înalt prelat al BOR.

Dealtfel, odată cu montarea icoanei la intrare, se vor scoate și celelalte măsuri de securitate anti-incendiu din mega-biserică, întrucât în caz de incendiu e suficient să-i fluturi o hârtie de 100 de dolari sub nas și începe să plângă de ți se rupe inima, șuvoiae. Iar om al bisericii fără minim un teanc de bani la el nu există, așa că edificiul este în siguranță. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 23.11.2018 08:08 Monden

National Cinematografic