Patriarhul anunţă că vizita pentru Botezul Domnului se repetă, din cauza unei erori de sfinţire

Patriarhul Daniel susţine că din cauza unei erori de sfinţire vizita preoţilor cu Botezul Domnului se va repeta în prima duminică din februarie. Cetăţenii ortodocşi sunt rugaţi să nu se sperie de revenirea preotului, biserica sperând în bună-cuviinţa credincioşilor.

„Regretăm această situaţie, care ţine de bucătăria internă a Bisericii. Un text incomplet la incantaţia principală de sfinţire a dus la propagarea în lanţ a erorii, locuinţele oamenilor nefiind în prezent apărate de Duhul Sfânt. Îi asigurăm însă pe credincioşi că locuinţele lor vor fi cu adevărat sfinţite în cel mai scurt timp”, susţine Patriarhul Daniel.

În ce priveşte plata taxei simbolice care se impune o dată cu vizita ocazionată de Bobotează, preoţii contează pe bunul simţ şi pe smerenia credincioşilor.

„Ei ştiu că banii sunt folosiţi mai ales pentru ridicarea Catedralei Neamului, deci sunt convins că vor achita aceşti bani, de care Biserica duce mare lipsă”, a mai declarat Patriarhul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 ianuarie 2013 08:01

Alte articole

Vezi mai mult