Preafericitul Daniel atrage atenţia asupra încă unui posibil escroc care e pe punctul de a intra în ţară! Potrivit unor detectivi particulari aflaţi în slujba Bisericii Ortodoxe, aşa-zisul papă italian "Papa Francisc" nu e nici măcar italian, ci ar proveni dintr-o ţară obscură din America de Sud.

papa_ar_putea_fi_impostor.jpg
"Susţine că îl cheamă Francisc, dar în actele sale scrie clar că îl cheamă Jorge. Nu putem spune încă sigur dacă e acelaşi Jorge ca cântăreţul Jorge, dar e una din pistele pe care le urmăm. Oricum, de la Papa Francisc la Papagheorghe e cale lungă", declară Marian Popescu, investigator.

"Recomand mare grijă cu acest individ. Susţine că e capul unei Biserici, ba chiar una de vreo cinci ori mai mare decât a noastră, dar uitaţi-vă cum se îmbracă!", a avertizat Patriarhul, recomandând ca falsul Papă să fie reţinut în aeroport şi somat să "producă" nişte lingouri pentru a-şi dovedi identitatea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 10.02.2019 11:41 Monden

National Cinematografic