Preafericitul Daniel atrage atenţia asupra încă unui posibil escroc care e pe punctul de a intra în ţară! Potrivit unor detectivi particulari aflaţi în slujba Bisericii Ortodoxe, aşa-zisul papă italian "Papa Francisc" nu e nici măcar italian, ci ar proveni dintr-o ţară obscură din America de Sud.

papa_ar_putea_fi_impostor.jpg
"Susţine că îl cheamă Francisc, dar în actele sale scrie clar că îl cheamă Jorge. Nu putem spune încă sigur dacă e acelaşi Jorge ca cântăreţul Jorge, dar e una din pistele pe care le urmăm. Oricum, de la Papa Francisc la Papagheorghe e cale lungă", declară Marian Popescu, investigator.

"Recomand mare grijă cu acest individ. Susţine că e capul unei Biserici, ba chiar una de vreo cinci ori mai mare decât a noastră, dar uitaţi-vă cum se îmbracă!", a avertizat Patriarhul, recomandând ca falsul Papă să fie reţinut în aeroport şi somat să "producă" nişte lingouri pentru a-şi dovedi identitatea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Sunday, 10.02.2019 08:41 Monden

National Cinematografic