De la Paşti a trecut o săptămână întreagă, dar Preafericitul rămâne neînvins la concursurile de ciocnit ouă! Nu e însă un miracol divin, nici vreun vicleşug, ci fizică pură: oul patriarhal, fabricat de călugări din aur masiv de 24 de karate, e mult mai durabil decât oul obişnuit, fabricat de curul găinii.

pfdaniel_ouaur.jpg
"Acest ou splendid, din aur curat, e unul din însemnele patriarhale, alături de mitră, bederniţă şi toiag. Normal că ouăle voastre roşii, de săraki, n-au nicio şansă! De ce nu vă faceţi şi voi unul d-ăsta dacă sunteţi aşa invidioşi?", a comentat întâistătătorul Bisericii, pus pe glume, ca de obicei.

"Mă bate gândul să comand unul la fel, dar mai mare, pentru Catedrală. În caz că face Doamne-Doamne vreo minune şi clocim din el o găină de aur", a adăugat Preafericitul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 05.05.2019 04:54 Monden

National Cinematografic