De la Paşti a trecut o săptămână întreagă, dar Preafericitul rămâne neînvins la concursurile de ciocnit ouă! Nu e însă un miracol divin, nici vreun vicleşug, ci fizică pură: oul patriarhal, fabricat de călugări din aur masiv de 24 de karate, e mult mai durabil decât oul obişnuit, fabricat de curul găinii.

pfdaniel_ouaur.jpg
"Acest ou splendid, din aur curat, e unul din însemnele patriarhale, alături de mitră, bederniţă şi toiag. Normal că ouăle voastre roşii, de săraki, n-au nicio şansă! De ce nu vă faceţi şi voi unul d-ăsta dacă sunteţi aşa invidioşi?", a comentat întâistătătorul Bisericii, pus pe glume, ca de obicei.

"Mă bate gândul să comand unul la fel, dar mai mare, pentru Catedrală. În caz că face Doamne-Doamne vreo minune şi clocim din el o găină de aur", a adăugat Preafericitul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Sunday, 05.05.2019 01:54 Monden

National Cinematografic