Patriarhul Daniel, chemat de urgenţă să-i exorcizeze pe moderatorii “Sintezei zilei”

Spectatorii Antenei 3 au urmărit aseară scene de groază în momentul în care moderatorii emisiunii “Sinteza zilei” au început să comenteze verdictul CCR. Un sobor de preoţi condus de Patriarhul Daniel a trebuit să intervină în forţă pentru a ţine sub control demonii care îi posedaseră pe jurnalişti.

“A început ca o emisiune normală”, a declarat un cameraman, vădit afectat. “După câteva schimburi de replici am simţit ceva ciudat: Dana Grecu începuse să fumege. Mirosea a pucioasă. Nu ştiu ce s-a întâmplat apoi, că mi s-a făcut rău. Când mi-am revenit, i-am văzut pe preoţi luptându-se cu nişte creaturi care semănau cu Badea şi Ciutacu, dar aveau picioare de ţap şi pe gură le ţâşnea un fel de spumă. Lui Gâdea îi crescuseră solzi şi se zvârcolea pe podea.”

“Demonii erau foarte puternici”, a explicat Patriarhul. “Tunurile cu apă sfinţită nu făceau faţă iar poza lui Traian Băsescu doar îi întărâta. A trebuit să folosim molifte de război, foarte costisitoare.” Intervenţia rapidă a înaltului prelat se explică prin prietenia care îl leagă de Dan Voiculescu: “Ne cunoaştem de când lumea, am şi slujit împreună la mănăstirea Secu”.

Scris de Vasile
22 august 2012 10:08

Alte articole

Vezi mai mult