Patriarhul Daniel dovedeşte încă o dată că dragostea de arginţi e mai presus de colegialitate! În cursul zilei de ieri, acesta a refuzat cu obstinaţie să-i deschidă uşa parohului din cartier, care venise în mod regulamentar cu icoana.

patriarh_daniel_vizor.jpg
“Şşşt, vorbiţi mai încet. Lumina stinsă! Doar n-am înnebunit, să cotizez la toţi pungaşii. Toată ziua, bună ziua, scoate bănuţu’ şi dă-l la popă. Te botezi, şpagă la popă. Te îngropi, şpagă la popă. Nu-i mai satură dumnezeu! Măcar dacă mi-ar da chitanţă”, a comentat Preafericitul în şoaptă, încercând să nu îşi trădeze prezenţa la domiciliu în timp ce preotul şi câţiva colindători aşteptau cuminţi în faţa porţii Patriarhiei.

Auzind din nou soneria, întâi-stătătorul Bisericii şi-a piţigăiat vocea şi a murmurat spre uşă: “Domnul patriarh e plecat la Găeşti! Eu sunt menajera filipineză şi n-am voie să deschid. Dacă aveţi să-i lăsaţi bani pentru catedrală, băgaţi-i pe sub uşă!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 22.12.2014 16:20 Monden

National Cinematografic