Cod Roșu de înec la Therme București. Patriarhul Daniel era să moară înecat pe fundul piscinei centrale, unde văzuse 50 de bani și, firesc, se scufundase după ei. Crucea imensă de aur de la gâtul șefului Bisericii l-a țintuit pe fundul piscinei, și doar intervenția salvamarilor a evitat o tragedie.patriarhul_therme_bucuresti.jpg

Patriarhul a fost scos din apă ținând în mână moneda, de care n-a vrut să se despartă nici când a fost resuscitat și l-a lovit pe medicul de la SMURD cu toiagul, înjurându-l de mamă pentru că i-a zgâriat crucea.

Patriarhul și-a revenit la scurt timp și a fost văzut furând bani din vestiarele altor români veniți la Therme, pe motiv că ”nevoile Bisericii sunt mari, avem sute și sute de lăcașuri de construit, ca să nu mai vorbesc despre Catedrală. În mod normal n-ar trebui să fie numit furt când iau eu, pentru că eu iau pentru Dumnezeu, care le-a dat acești bani și acum îi ia înapoi”, a spus Patriarhul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 06.11.2016 10:11 Monden

National Cinematografic