patriarh_esenta_romanismului.jpg
Indiferent de culoarea politică a următorului Guvern, un lucru e sigur: şi unii, şi alţii s-au săturat să fie bătuţi la cap. Prin urmare, toate forţele politice s-au înţeles să îl numească ministru de Finanţe pe Patriarhul Daniel.

Astfel, întâistătătorul Bisericii ar deveni el însuşi cel care împarte bugetului. "Să-şi ia din start cât vrea pentru Catedrala aia a lui, că ne-am săturat să vină în fiecare lună că ştiţi, a mai apărut o cheltuială, mai trebuie aurit un stâlp, mai avem de pictat un sfânt... De unde să ştim noi cât costă o Catedrală, ce, suntem dezvoltatori de catedrale? Nu, nene. Îl punem ministru, face el bugetul. Poate să-l ia şi pe tot, câtă vreme ne bagă şi pe noi pe combinaţie", a declarat un reprezentant al tuturor forţelor politice.

Preafericitul Daniel s-a arătat încântat de propunere şi a cerut deja drept maşină de serviciu o platformă capabilă să care în acelaşi timp cele două limuzine de serviciu, cea de la BOR şi cea de la Guvern.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Sunday, 27.10.2019 10:59 Monden

National Cinematografic