Patriarhul Daniel s-a dat cu patinele de aur la patinoarul din AFI

Spectacol feeric în singurul patinoar funcţional din estul Europei, patinoarul din mallul AFI! Pentru o seară, preafericitul Daniel şi-a schimbat sacosul şi epitrahilul cu o pereche de izmene încrustate cu cristale Svarovski şi patine din aur masiv, făcând tot felul de giumbuşlucuri şi scheme pe gheaţă în acordurile dulci ale muzicii din „Lacul lebedelor”.

„E important să faci sport, iar patinajul, spre deosebire de golf şi schi, e un sport accesibil. Îţi trebuie doar o pereche de patine de aur, o cană de vin de împărtăşanie fiert şi multă voie bună, pe care ţi-o asiguri din timpul anului pupând bucăţi de sfinţi pentru noroc la păcănele şi succes în examene”, a precizat capul Bisericii, care a purtat în loc de mitră o căciulă simpatică cu urechi reprezentând mutra îmbujorată a şi mai celebrului Pikachu.

Praful de aur rezultat din ascuţirea patinelor de anul acesta va fi donat integral Catedralei Neamului, pentru aurirea a 2 din cele 5900 de clanţe, a adăugat un reprezentant al Sinodului Sporturilor Ortodoxe de Iarnă din cadrul Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 decembrie 2021 09:48
Citește mai mult despre: aur Patriarhul Daniel sporturi de iarna

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult