Patriarhul Daniel spune că anul ăsta moşul a fost sărac: “La câţi bani am, toţi mi se par săraci!”

Patriarhul Daniel spune că în această perioadă trebuie să fim înţelegători cu aceia dintre noi care nu au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu atâţia bani câţi are Biserica, unul din aceşti săraci fiind şi Moş Nicolae. Patriarhul a mărturisit că nu stă el să-i aducă Moşu’ lucruri, şi şi-a cumpărat singur ce avea nevoie, din banii “milioanelor de fraieri care dau la biserică”, după cum recunoaşte chiar Patriarhul.

“A adus el ceva, dar slăbuţ. Toţi protopopii şi episcopii, neavând imaginaţie, de sărbători nu ştiu să-mi dea altceva în afară de cruci de aur masiv. Cred că am tone de cruci de aur masiv prin Palatul Patriarhiei”, s-a plâns Daniel. Patriarhul spune că cel mai mult şi-ar fi dorit o numărătoare electronică de bani, pentru că ultima i s-a stricat numărând pomenile electorale primite de la Victor Ponta.

Din păcate, Patriarhul spune că îi vine foarte uşor să se bucure de averile pe care le-a strâns, mai ales când vede sutele de mii de milogi, pe lângă care trece în fiecare zi cu limuzina, stropindu-i în timp ce aceştia se înghesuie pe trotuare.

“Când mă gândesc că sunt fix fraierii care îmi dau mereu bani, ori direct, ori din taxe, şi că votează fix pe ăla care dă mai mult la Biserică, mă întreb de ce vor atâţia să plece din ţara asta, binecuvântată de Dumnezeu cu atâtea milioane de idioţi”, a mai declarat Patriarhul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 decembrie 2014 23:12

Alte articole

Vezi mai mult