Patriarhul Daniel sfătuieşte românii care pleacă în vacanţă să nu uite să treacă mai întâi pe la biserică şi să cumpere nişte apă sfinţită, aceasta fiind cel mai bun filtru de raze ultraviolete. Enoriaşii trebuie să renunţe la cremele solare care “iau ochii cu preţul mic, dar fac arsuri ca de la flăcările iadului”.patriarhul_daniel_creme_solare.jpg

Patriarhul le atrage atenţia românilor care pleacă în concediu să nu cumpere apa sfinţită de la comercianţi neautorizaţi, ci numai de la biserici. “Cel mai bine ar fi să vină chiar la mine, la Patriarhie, că aici e agheazma cea mai sfântă. Doar nu degeaba are preţ dublu” a spus Patriarhul.

În plus, broşurile publicate de Patriarhie arată că apa sfinţită vindecă diareea provocată de mâncarea alterată de pe litoral, învie înecaţii, răceşte berea în caz că ţi-o aduce chelnerul caldă, îţi schimbă aşternuturile zilnic, iar dacă dai cu apă sfinţită pe clanţă nu mai intră hoţul în camera de hotel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 27.07.2014 07:53 Monden

National Cinematografic