Patriarhul Daniel va scoate un nou album, împreună cu Cheloo de la Paraziţii

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române nu este la prima colaborare cu Cheloo. Cei doi au mai înregistrat împreună câteva melodii, însă niciuna dintre ele nu a avut parte de un videoclip. Pe albumul “Slalom printre creştini”, care va fi lansat săptămâna viitoare, se află însă multe piese care au şanse mari să ajungă în topurile româneşti şi internaţionale.

“Încercăm să cântăm şi pentru piaţa de afară”, a declarat Cheloo, care tocmai ieşise din studioul de înregistrări. „Pe noul album avem piese în limbi străine, mai exact în greacă şi în slavona veche. Patriarhul s-a ocupat de versuri, pentru că el vorbeşte limbile astea la perfecţie. Eu nu prea înţeleg mesajul, dar important e cum sună. Ritmul e demenţial.”

Patriarhul Daniel a ieşit mai târziu de la înregistrări, deoarece a mai stat de vorbă în studio cu un preot paroh pe care l-am confundat iniţial cu rapperul Grasu XXL. Îmbrăcat în sutana lui cusută cu fir de aur, cu inele pe degete şi purtând pe cap o mitră cu New York Yankees, întoarsă şmechereşte cu faţa-n spate, Daniel ne-a arătat salutul East Coast, al ortodoxiei. “Respect pentru fraţii mei creştini!” ne-a spus Patriarhul bătându-se cu pumnul în dreptul inimii.

Daniel a declarat că îşi pune şi el mari speranţe în noul album şi ne-a invitat la următorul lor concert, pe care îl vor susţine în clubul Silver Church.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 noiembrie 2011 14:24
Citește mai mult despre: Paraziții Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult