Cunoscut pentru blândeţea şi pioşenia sa, Patriarhul Daniel are şi el, totuşi, o limită! În această dimineaţă, după slujbă, acesta a lansat o ameninţare teribilă la adresa “păgânilor” care îşi bat joc de credinţă, lăsând în cutia milei monede de 5, 10 bani sau - mai rău - de un ban.

patriarh_suparat_exclus_inviere.jpg  
“Uitaţi-vă în această cutie, fraţilor! Un ban! Cine, Doamne iartă-mă, foloseşte aşa ceva? Nu-mi pot închipui nici măcar de unde o au. E o glumă sinistră”, a bombănit întâistătătorul Bisericii, afurisindu-i dintr-o mişcare de toiag pe cei responsabili pentru afront. “Oricine ar fi de vină pentru această blasfemie, bărbat sau femeie, tânăr sau bătrân, să ştie că de azi înainte nu mai face parte din Biserica noastră!”

Deşi sunt descurajate, monedele mai mari, de 50 de bani, nu atrag totuşi excluderea din religia ortodoxă, i-a liniştit un aghiotant al Preafericitului pe câţiva enoriaşi mai puţin potenţi financiar. “Domnul e înţelegător, are simţul umorului, iar în Catedrala pe care o construim vor fi, fără îndoială, aparate de cafea”, a transmis reprezentantul Patriarhiei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 14.08.2016 05:31 Monden

National Cinematografic