Patriarhul îşi face service Mercedes: ”N-are sens să dăm banii altora să ne repare limuzinele!”

Chiar dacă are tone de bani, mereu e loc de mai mulți! Patriarhul nu se gândește doar cum să pună mâna pe alți bani de la românii proști, el se gândește și cum să economisească. Recent a înființat un service auto Mercedes, destinat vastei flote de merțane a Bisericii. În service sunt angajați doar preoți, cărora le place această marcă aproape mai mult decât țiganilor.

”Ne concentrăm pe Catedrală și de aceea nu mai schimbăm Mercedesurile după ce fac 50.000 de kilometri. Înainte așa făceam. Le țineam noi puțin cât erau noi, pe urmă le dădeam săracilor ălora de la Parlament. Noi primeam altele noi, pentru că adevărații stăpâni în țara asta suntem noi. Dar acum, măcar un an-doi, o să le reparăm. Totul e să terminăm Catedrala, cea mai mare fabrică de bani construită vreodată în țara asta”, a declarat Patriarhul Daniel.

Service-ul e destinat exclusiv merțanelor Bisericii, dar Patriarhul spune că pentru o donație substanțială poți obține o programare. Fiind un service non-profit, cei care vor dori să repare mașina acolo trebuie să înțeleagă și că e imposibil să se dea bon sau factură, iar devizurile sunt orientative și în funcție de proprietar pot fi umflate cu până la 300%.

Scris de Ionut
3 aprilie 2016 07:04
Citește mai mult despre: catedrala factura Patriarhul Daniel service

Alte articole

Vezi mai mult