O soluţie elegantă la problema fumatului. Văzând o nouă portiţă de a face bani, Biserica a intrat pe sectorul de baruri şi cârciumi. Toate lăcaşele de cult vor funcţiona după slujbă ca birturi sau cluburi, în funcţie de zonă. Probleme cu legea nu vor fi, pentru că nicio autoritate a statului nu are jurisdicţie asupra bisericilor, care vor avea exclusivitate pe cârciumi cu fumat permis.patriarh_fumat_in_biserica.jpg

“Fumătorii sunt încurajaţi să vină la noi. După un mic proces de sfinţire a ţigărilor, care elimină problemele legale, fumătorii pot lua loc în strană şi vor avea mese în faţă. Berea va fi ceva mai scumpă, de la 15-20 de lei în sus, dar cred că e un preţ pe care fumătorii îl vor plăti cu plăcere.. Nu se va da bacşiş, dar se va trece obligatoriu şi pe la cutia milei”, explică Patriarhul Daniel.

Divizia de marketing a Bisericii s-a mobilizat exemplar: “Ca muzică ambientală, se va încerca adaptarea unor imnuri bisericeşti pe ritmuri de manele, ca să fie mai destinşi clienţii. Pentru servire vom face un casting cu cele mai apetisante călugăriţe. Avem de unde alege, Moldova e plină de bagaboante care cică s-au pocăit şi s-au retras prin mânăstiri”, a mai spus Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 27.01.2016 16:45 Monden

National Cinematografic