Patriarhul râde de „munţii de bani” găsiţi la Bruxelles: „LOL, ăia sunt bani?”

Hohote de râs s-au auzit azi din Dealul Patriarhiei, spre uimirea trecătorilor din zonă. Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat acolo, dacă a auzit Patriarhul vreun banc bun, însă abia acum s-a aflat despre ce e vorba: Patriarhul dăduse peste știrea despre „munții de bani“ confiscați la Bruxelles.

Preafericitul Daniel are alertă Google pentru toate știrile în care apare sintagma „bani“, așa că i-a apărut în feed și titlul „Cum arată munții de bani confiscați de la europarlamentarii arestați în scandalul mitei din Qatar“. Curios din fire, Patriarhul a dat click, însă în momentul în care a văzut imaginea cu banii nu s-a putut abține și a izbucnit în râs.

„LOL, păi ăia sunt bani? Atâția bani țin eu într-un buzunar, iar voi le spuneți «munți de bani»? Săracilor!“, ar fi exclamat Patriarhul înainte să izbucnească în râs. După ce a râs de i-au dat lacrimile preț de vreo 10 minute, Preafericitul Daniel și le-a șters la final cu un teanc de bani vizibil mai gros decât toate cele din imaginea cu șpaga de la Bruxelles.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
14 decembrie 2022 15:35
Citește mai mult despre: bani Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult