Paula Iacob s-a plimbat cu motoreta! Mii de români s-au îngrămădit să vadă primul dric cu 2 roţi

După ce a pierdut un pariu şi s-a urcat pe motocicletă în direct la TV, Paula Iacob s-a trezit aplaudată de mii de români! Mulţi dintre aceştia, fani împătimiţi ai vehiculelor funerare, spun că au venit de foarte departe să vadă primul dric cu două roţi din lume.

“Am mai văzut dric cu doi cai, dric cu două garoafe la oglinzi, dar dric Harley Davidson cu două roţi, niciodată”, spune un martor ocular. “A fost spectaculos. Pentru o clipă, şoseaua asta banală a devenit un loc minunat, fără durere sau întristare. Numai verdeaţă.”

“După cum spun toţi marii maeştri ai pompelor funebre, un vehicul deosebit pune în valoare frumuseţea omului pe care-l duce. Ziceai că-i vie”, a apreciat un specialist în alaiuri şi cortegii.

Spre dezamăgirea entuziaştilor care au venit cu jerbe şi tămâie, cursa a fost doar una demonstrativă, dricul redevenind o banală motocicletă după coborârea venerabilei pasagere. Aceasta şi-a cerut scuze că nu are timp de întreaga ceremonie, fiind invitată să comenteze la RTV aspecte cruciale din lumea celor vii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 mai 2014 16:05

Alte articole

Vezi mai mult