Paula Seling a fugit în lacrimi din TVR după ce l-a văzut pe Brenciu când se schimba

Oroare în TVR! Recent au apărut informații în spațiul public despre seara finalei Eurovision, când Paula Seling a fugit din sediul televiziunii în lacrimi. Recent surse din TVR au acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat în seara aceea.

Din informații reiese că Paula a greșit vestiarul și a intrat fără să-și dea seama peste Horia Brenciu care tocmai se schimba pentru spectacol. Din ce am înțeles, Paula i-a văzut nu doar burta, care oricum ar înspăimânta pe oricine, ci și ce se află sub ea, probabil oferindu-i Paulei sentimente împărțite, de groază și râs isteric.

Spre oroarea Paulei Seling, Horia Brenciu era live pe telefon în acele momente, probabil pentru ceva grup gen Onlyfans, doar că pentru perverși cu fetișuri pentru burți păroase.

”În clipa aceea, Horia făcea un fel de numărătoare inversă și s-a nimerit ca eu să bag capul pe ușă exact când Horia ajunsese la zero și cu un gest teatral, după cum bine îl știți, și-a aruncat prosopul de pe coapse, iar eu am crezut că leșin”, spune Paula Seling.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
26 februarie 2023 08:37
Citește mai mult despre: horia brenciu paula seling tvr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult