Cunoscutul designer de modă Cătălin „Bote” Botezatu se lansează și în lumea patiseriilor. Acesta a preluat o celebră franciză internațională și va deschide în București un întreg lanț de boulangerii.

boulangerie_botezatu.jpg

„Prima dată vom deschide câteva în București, urmând ca în cinci ani să mai deschidem unități în Constanța, Iași, Timișoara, Cluj și oriunde mai sunt oameni pasioanați de boulangerie, așa numiții boulangii”, a povestit Cătălin la o emisiune mondenă.

Dealtfel designerul și-a și intrat deja în rol, arătând reporteriței că știe și câteva cuvinte în franceză. De exemplu acesta a explicat că prima boulangerie o va deschide în centrul istoric, într-un pasaj, mai exact „là-bas dans la cour”. Cel mai căutat produs de pe piață este, deocamdată, tot covridogul franțuzesc, dar Bote spune că va aduce și sortimente exotice, cum ar fi baguette cu ciocolata trasă pe-afară, și doar la un capăt, un fel de anti-croissant.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 06.03.2020 17:28 Monden

National Cinematografic