Păzea, Stela Popescu! Mihaela Rădulescu a atins vârsta la care poate apărea în reclamele Catena

În lumea divelor de vârsta a treia va avea loc un război de proporții epice, după ce Mihaela Radulescu a atins vârsta necesară pentru a putea apărea în reclame la Catena. Diva de la ProTV s-a calificat automat la casting și acum poate să apară pe afișe și să cânte melodia cu „Farmacia inimii, Cateeenaaaa”.

Specialiștii în pariuri sportive preconizează că bătălia va avea loc într-un bazin gonflabil în care se vor turna câțiva barili de Gerovital-cremă. „Există și reguli, nu scoatem ochii și nu ne tragem de riduri, că se întind”, a explicat un expert în lupte de vârsta a treia. Răduleasca ar putea avea un avantaj din cauza botoxului, că are fața atât de amorțită că nu mai simte nici un pumn sau cap în gură ce i-ar veni din partea Stelei Popescu.

De cealaltă parte, doamna comediei românești, Stela Popescu, ar putea miza pe experiență dar și pe sprijinul partenerului de-o viață, Alexandru Arșinel, care a demonstrat că știe cum să sară peste rând. Înaintea meciului vor fi melodii de-ale lui Ion Cristinoiu iar un arbitru va fi ales dintre Marin Moraru, Florin Condurățeanu și Andrei Duban.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 martie 2016 15:03
Citește mai mult despre: catena Mihaela Radulescu stela popescu

Alte articole

Vezi mai mult