Pe Centură e pustiu! Toate curvele au ajuns asistente TV

Şoferii de tiruri care ajung în Bucureşti se plâng că nu au mai făcut sex de câteva luni. Grila de programe a principalelor televiziuni a absorbit aproape toate curvele care se prostituau pe Centură. „Nu că n-ar mai fi curve în Bucureşti, dar la preţul de Centură nu găseşti în alte părţi. Eu nu-mi permit să dau câteva sute de lei pentru o curvă”, s-a plâns un tirist.

Rând pe rând, pe Centură s-au perindat Dan Capatos, Cătălin Măruţă, dar şi producătorii de la Acces Direct sau WowBiz, lăsând zona pustie. „Acum câteva luni o aveam pentru 10 lei, iar acum o văd mare vedetă la televizor şi prin tabloide”, povesteşte cu amărăciune Robert Acrişor, unul din cei mai fideli clienţi ai centuristelor.

Chiar dacă unele centuriste s-au întors la fostul loc de muncă, după ce au eşuat ca asistente TV, ele practică acum un preţ şi de zece ori mai mare. „Mi-a trecut cheful de sex când am văzut cât cere. Mi-a zis că a apărut de trei ori la TV şi că nu mai poate presta pe vechiul preţ”, s-a plâns acelaşi Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 noiembrie 2012 14:11

Alte articole

Vezi mai mult