Pe Facebook nu mai e nimeni online! Toţi userii au plecat să salveze o pisică înzăpezită în Buzău

Mobilizare extraordinară a utilizatorilor Facebook, după anunţul că o pisică extrem de simpatică (cum altfel?) este înzăpezită de câteva ore în judeţul Buzău. La scurt timp după postarea anunţului, toţi utilizatorii au dat Log Out şi au plecat în grabă spre Buzău, singurii care au mai rămas conectaţi fiind cei care folosesc aplicaţia de mobil.

Majoritatea celor plecaţi spre Buzău abia îşi stăpânesc lacrimile, simplul gând că ar putea ajunge prea târziu ca să salveze pisica dându-le fiori. „Ar fi cea mai mare dramă a acestei luni, dispariţia pisicii m-ar afecta mai tare ca tragedia aviatică din Apuseni”, spune suspinând, în timp ce-şi şterge lacrimile îngheţate, Mona Crivăţu, o mare iubitoare de pisici din Bucureşti.

Pentru salvarea pisicii s-au mobilizat utilizatori de Facebook chiar şi din alte ţări, existând informaţii că inclusiv câteva civilizaţii extraterestre şi-ar fi trimis navele spre judeţul Buzău. Chiar şi o parte din protestatarii de la Kiev au părăsit baricadele din capitala Ucrainei şi se îndreaptă spre Buzău, ca să salveze pisica înzăpezită.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 ianuarie 2014 04:01

Alte articole

Vezi mai mult