Ghinion cumplit pentru Gabi Firea: a surprins-o ploaia exact când se afla în buda sa din fundul curții și, pentru că n-a vrut să se ude, a rămas înăuntru până când s-a oprit ploaia. Numai că, când a vrut să iasă, a descoperit că ușa de la budă e blocată pentru că s-a umflat lemnul de la ploaie.

firea_blocat_buda.jpg Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, Gabi Firea descoperit nu doar că Pandele a consumat toate buruienile și n-a pus altele în loc, dar și că n-are semnal la telefon, ca să cheme pe cineva în ajutor. Și degeaba a strigat Firea după soțul ei, că Pandele era în casă, cu manelele date la maxim, așa că n-a auzit absolut nimic.

Norocul lui Gabi Firea s-a numit Călin Popescu Tăriceanu, care a venit să vidanjeze personal buda lui Firea și Pandele, așa cum obișnuiește în fiecare zi de vineri. ”Când am văzut buda blocată, am înlemnit”, a povestit președintele Senatului. ”Dar am pus repede mâna pe un topor și am spart ușa, eliberând calea spre savurosul căcat. Și, cu ocazia, am eliberat-o și pe doamna Firea.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 07.04.2017 15:29 Monden

National Cinematografic