Pe Firea a prins-o ploaia în buda din fundul curții și a rămas blocată înăuntru, că s-a umflat lemnul

Ghinion cumplit pentru Gabi Firea: a surprins-o ploaia exact când se afla în buda sa din fundul curții și, pentru că n-a vrut să se ude, a rămas înăuntru până când s-a oprit ploaia. Numai că, când a vrut să iasă, a descoperit că ușa de la budă e blocată pentru că s-a umflat lemnul de la ploaie.

Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, Gabi Firea descoperit nu doar că Pandele a consumat toate buruienile și n-a pus altele în loc, dar și că n-are semnal la telefon, ca să cheme pe cineva în ajutor. Și degeaba a strigat Firea după soțul ei, că Pandele era în casă, cu manelele date la maxim, așa că n-a auzit absolut nimic.

Norocul lui Gabi Firea s-a numit Călin Popescu Tăriceanu, care a venit să vidanjeze personal buda lui Firea și Pandele, așa cum obișnuiește în fiecare zi de vineri. ”Când am văzut buda blocată, am înlemnit”, a povestit președintele Senatului. ”Dar am pus repede mâna pe un topor și am spart ușa, eliberând calea spre savurosul căcat. Și, cu ocazia, am eliberat-o și pe doamna Firea.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin
7 aprilie 2017 16:04

Alte articole

Vezi mai mult