Pedeapsă aspră! Românii care aruncă ambalaje pe jos vor fi obligați să le mănânce

Veste teribilă pentru românii care nu dispun de răbdarea necesară pentru a ajunge la coș, atunci când vor să scape de ambalajele nedorite. O nouă reglementare legală spune că aceștia vor fi obligați să mănânce ambalajele aruncate pe jos, drept pedeapsă pentru nesimțirea de care au dat dovadă.

„Noi nu am vrut să implementăm așa ceva, mai ales că este o tradiție în România, iar noi suntem mândri că suntem români”, spune un parlamentar. „Din păcate, Uniunea Europeană a atentat din nou la valorile sacre ale poporului nostru și ne-a impus o astfel de lege. Ne vom conforma, nu avem de ales”, a continuat acesta, resemnat, în timp ce mesteca un ambalaj de Bake Rolls.

Românii nu sunt nici ei prea fericiți. „E nebunie ce se întâmplă cu legile astea, ne îngrădesc cu totul libertatea de exprimare, plus că ne obligă să mergem până la coș, ceea ce reprezintă efort suplimentar. Nu mai zic că ne afectează serios și sănătatea. Ieri am făcut o indigestie teribilă, după ce am fost obligat să mănânc un muc de țigară, o cutie de iaurt și o sticlă de bere”, spune Victor R., un cetățean revoltat.

Scris de Luchian
20 ianuarie 2015 08:01

Alte articole

Vezi mai mult