Veşti din ce în ce mai proaste pentru Elon Musk! După ce justiţia americană i-a interzis să-şi boteze X Æ A-12, se pare că nici X Æ A-Xii nu e pe placul autorităţilor. Sancţionat iniţial cu o simplă mustrare scrisă, miliardarul a fost pedepsit crunt a doua oară: va fi obligat să-şi numească copilul Marcel.

muskchiriecluj.jpg

"Încercând să-şi boteze băiatul X Æ A-12 Musk, domnul Musk a arătat că nu se gândeşte deloc la viitorul acestuia. Să-i dea un nume normal, de exemplu Marcel. Care e problema cu numele Marcel? Marcel Musk. Sună excelent", a decretat judecătorul Marcel Goldberg, cunoscut ca "Marceluş Monstrul Sadic" în cercurile juridice.

"Vă implor, nu distrugeţi viaţa familiei noastre. Măcar lăsaţi-mă să-i dau şi alt nume pe lângă Marcel. Nu ştiu, Cthulhu Marcel Musk, Elonel Marcel Musk sau Gorgoroth Marcel Musk", a oftat, printre lacrimi, fondatorul SpaceX şi Tesla.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 26.05.2020 15:25 Monden

National Cinematografic