Are 85 de ani, merge zilnic cu autobuzul până la casa de pensii, dar în ultimul timp spune că i s-a luat de nesimţirea pensionarilor tineri, de până în 70 de ani, care ocupă cu tupeu locurile în autobuz, şi nu-i respectă pe pensionarii mai vârstnici.

pensionar_85_ani.jpg

E povestea lui Solomon H din Cotroceni, care spune că ar abandona comoditatea autobuzului  şi ar merge cu maşina, dacă n-ar fi hipsterii cu Dacii de pe străzi, care încurcă traficul, încercând să-şi amintească regula din sensul giratoriu. Solomon spune că mai nou nu prea mai prinde loc în autobuz, şi parcă satisfacţia gratuităţii transportului nu mai e aceeaşi.

“Stau lângă ei, tuşesc, fac câte un hm hm, şi ei nimic. Se fac că nu aud. De ridicat nici vorbă. Zici că ne-am băgam împreună dosarul la Casa de Pensii, spune Solomon. Acesta şi-ar dori ca mersul cu autobuzul să nu mai fie gratuit pentru toţi pensionarii, ci doar pentru cei cu adevărat bătrâni, de peste 80 de ani, în speranţa că autobuzele se vor mai goli de obraznicii de 65-70 ani, abia trecuţi de adolescenţa pensiei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 18.12.2014 10:16 Monden

National Cinematografic