Pensionară adevărată! Deși stă în Monaco, Răduleasca își face piața la Moghioroș, că e mai ieftin

Ce impostoare! Mihaela Rădulescu se pretinde o mare divă de Monte Carlo, dar ea este de fapt o simplă pensionară de București. Asta reiese clar din faptul că Rădulească vine cel puțin o dată pe săptămână în piața bucureșteană Moghioroș, ca să-și cumpere legume și fructe, plus câteva haine de la tarabele din zonă.

De la aeroport, închipuita diva ia autobuzul 783 până la Piața Presei, de unde ia tramvaiul 41, care-o lasă fix la Moghioroș. Ea spune că e normal să circule cu RATB-ul, că doar de aia e pensionară și are gratuitate. La ultima vizită, Mihaela a făcut un scandal monstru în tramvaiul 41, pentru că nu a găsit nici un scaun liber. După ce a înjurat toți călătorii, ea s-a dus la vatman și i-a cerut să oprească tramvaiul până când cineva se ridică și-i oferă ei scaunul.

”În Monte Carlo nu apuc să pun piciorul pe prima treaptă a tramvaiului și deja trei persoane se ridică, ca să-mi ofere MIE locul lor”, a răbufnit Mihaela Rădulescu. ”Tinerii din ziua de azi din București, în schimb, n-au cei 6 ani de-acasă! De aia nu-mi mai place România, că tinerii nu te respectă, medicamentele sunt scumpe, iar ulei și făină primești doar când sunt alegeri, maică.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 octombrie 2015 17:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult