Gafa unui angajat Acasă TV se traduce în sute de ore de distracţie pentru milioane de vârstnici din întreaga lume! În această dimineaţă, îndrăgitul post de telenovele a publicat din greşeală, pe platforma sa online, 1740 de episoade încă nedifuzate ale serialului "Tânăr şi neliniştit".

hide_pain_episoade_tnr_nelinistit.jpg
Deşi eroarea a fost remediată prompt, pensionarii versaţi în folosirea calculatorului le descărcaseră deja, profitând de viteza excelentă a internetului din România. În prezent, pachetul de aproape 2 TB poate fi găsit cu uşurinţă pe site-urile de torrente dedicate vârstei a 3-a, precum Piratataiebay.

Cei câţiva bătrâni care se opun pirateriei şi au ales să nu urmărească cele 1740 de episoade leak-uite - aproape o săptămână de acţiune neîntreruptă - sunt avertizaţi că în parcul IOR din Capitală, în zona şahiştilor, un anume nea Gică stă de câteva ore sprijinit în baston şi dă o grămadă de spoilere.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 18.08.2017 15:10 Monden

National Cinematografic