Gafa unui angajat Acasă TV se traduce în sute de ore de distracţie pentru milioane de vârstnici din întreaga lume! În această dimineaţă, îndrăgitul post de telenovele a publicat din greşeală, pe platforma sa online, 1740 de episoade încă nedifuzate ale serialului "Tânăr şi neliniştit".

hide_pain_episoade_tnr_nelinistit.jpg
Deşi eroarea a fost remediată prompt, pensionarii versaţi în folosirea calculatorului le descărcaseră deja, profitând de viteza excelentă a internetului din România. În prezent, pachetul de aproape 2 TB poate fi găsit cu uşurinţă pe site-urile de torrente dedicate vârstei a 3-a, precum Piratataiebay.

Cei câţiva bătrâni care se opun pirateriei şi au ales să nu urmărească cele 1740 de episoade leak-uite - aproape o săptămână de acţiune neîntreruptă - sunt avertizaţi că în parcul IOR din Capitală, în zona şahiştilor, un anume nea Gică stă de câteva ore sprijinit în baston şi dă o grămadă de spoilere.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 18.08.2017 12:10 Monden

National Cinematografic