Pentru a avea succes mai mare în România, Coca Cola va lansa varianta cu aromă de mujdei

Celebra companie de otravă răcoritoare Coca Cola şi-a propus să doboare toate recordurile de vânzări în România, şi poate chiar la nivel mondial, introducând pe plaiurile mioritice noua Coca Cola cu aromă de mujdei.

“Din studiile efectuate de către cercetătorii britanici ai companiei, a reieşit faptul că 9,5 din 10 români consumă celebrul preparat din usturoi, însă doar pe cartofi, dovlecei pane sau peşte”, spune Robert Coca-Cosma, purtătorul de cuvânt al companiei.

“Sigur că băutura noastră conţine zahăr în exces, distruge ficatul şi demineralizează dinţii, dar ştim cu toţii cât de mult întăreşte usturoiul sistemul imunitar, mai ales că mujdeiul nostru va fi preparat din arome aproape identic naturale“, a continuat acesta.

Românii sunt mai mult decât bucuroşi la aflarea veştii. “E o idee minunată. De obicei, după ce mănânc cartofi prăjiţi, stropiţi uşor cu 1-2 litri de mujdei, aroma se duce din respiraţie după două-trei zile. De acum încolo, însă, voi avea mereu pe şantier o sticlă de doi litri de Coca Cola, şi, cum simt că respiraţia revine la normal, cum iau o gură şi îmi revin”, a declarat Florin B., împătimit al mujdeiului.

Scris de Luchian
16 august 2014 04:08
Citește mai mult despre: bautura coca cola usturoi

Alte articole

Vezi mai mult