Pentru a dovedi că a născut, Elena Udrea a sunat într-o emisiune şi s-a dat drept fetița Elenei Udrea

O emisiune radio în care Tolontan își prezenta dubiile în privința așa-zisei nașteri a lui Elena Udrea a avut parte de un moment inedit. În timp ce reputatul jurnalist sportiv arăta că, în afara pictorialului din Viva, nu există practic nicio dovadă că Elena Udrea a rămas însărcinată, un telefon misterios a dat totul peste cap.

”Sunt bebe lui doamna Elena Udrea și o iubesc foarte mult pe mami. Elena Udrea este mama mea și este cea mai bună și nevinovată mamă din lume”, s-a auzit de la capătul celălalt al firului. Reacția lui Tolontan, care-a spus că vocea i se pare a Elenei Udrea, nu a unui nou-născut, a fost imediat contestată de vocea de la telefon: ”Nu, eu nu sunt Elena Udrea, sunt bebe lui Elena Udrea”, a insistat aceasta.

Vulpoi bătrân, Tolontan a pus o întrebare prin care crede că a deconspirat impostura. ”Cine a fost președintele României între anii 2004-2014?”. ”Traian Băsescu, cum cine?”, a răspuns imediat vocea din telefon. ”E clar, la telefon nu e fiica Elenei Udrea. Un nou-născut de doar câteva zile, care mai e și născut în Costa Rica, nu are cum știi răspunsul la o astfel de întrebare”, a concluzionat Cătălin Tolontan

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
22 septembrie 2018 03:35
Citește mai mult despre: udrea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult