Luate şi ele prin surprindere de succesul Loteriei Bonurilor, autorităţile sunt acum hotărâte să aplice strategia şi în alte domenii! Garda de Mediu a prezentat recent un proiect pentru organizarea Loteriei Rahaţilor de Câine, menită să încurajeze cetăţenii să strângă excrementele animalelor în loc să le abandoneze pe trotuare sau în parcuri.

loteria_rahatilor_de_caine.jpg
Potrivit comisarului de mediu Decebal Popescu, în cadrul Loteriei Rahaţilor de Câine, statul va pune la bătaie un premiu lunar foarte atractiv: un milion de lei. Ca şi în cazul loteriei bonurilor fiscale, extragerea va fi transmisă în direct pe TVR1.

“Folosind metoda tradiţională, cu biluţe, vom extrage o rasă de căţel, o consistenţă şi o lungime a rahatului. De exemplu, luna aceasta premiul ar putea merge la deţinătorul unui rahat semi-moale de husky, lung de 7 cm. Bineînţeles, dacă se prezintă la Garda de Mediu mai mulţi rahaţi semi-moi de husky de 7 cm, premiul se va împărţi în mod egal după omologare.”

Amintim că legea prevede amenzi pentru cetăţenii care nu strâng după câinii lor, însă măsura a fost complet inutilă. “Fiecare ţară are specificul ei. Aşa cum în Germania a funcţionat cu sancţiuni, în România avem semne clare că şansa unui câştig uşor ar fi mult mai eficientă în a convinge populaţia să nu rămână indiferentă la actele de defecaţie animalieră.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 12.05.2015 14:24 Monden

National Cinematografic