Pentru c-a vândut prea multe bilete, Wizz Air a dat pilotul jos și a pus un pasager în locul lui

Aventura vieții pentru un român care a ales să zboare cu Wizz Air. Cum compania aeriană a vândut, ca de obicei, mai multe bilete decât locuri există efectiv în avion, a fost nevoie ca unii pasageri să coboare din avion. Din prea mare grabă, cei de la Wizz Air l-au dat însă jos din avion și pe pilot, iar în locul lui a fost pus un pasager.

Pus să aleagă între a pilota avionul și a rămâne pe-afară, pasagerul n-a stat mult pe gânduri și a acceptat să înlocuiască pilotul. „Cât de greu poate să fie? Doar am de apăsat niște butoane”, și-a spus pasagerul român. Acesta a avut totuși o condiție, să poată să-și pună manele în timpul zborului, ca să fie mai relaxat.

Culmea, avionul a decolat, ba chiar a și aterizat la destinație, însă cu un mare aport din partea co-pilotului, care a avut norocul să nu fie dat și el jos din avion. Au fost însă și câțiva călători nemulțumiți, dar nu din cauza zborului, ci pentru c-au fost obligați să facă pe stewardesele, că și acestea au fost date jos din avionul Wizz Air.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
1 august 2023 07:57
Citește mai mult despre: Wizz Air

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult