Pentru că a denigrat profesia, Federația de Pupat în Cur i-a retras centura neagră lui Mihai Gâdea

Afirmațiile făcute în public, chiar și la televiziuni cu audiența formată în majoritate din oameni morți sau în apropierea acestui eveniment, costă! A aflat-o pe pielea lui și Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, care a fost anunțat că i s-a retras centura neagră din partea Federației Române de Pupat în Cur (FRPC).

„Orice sportiv legitimat la unul din cluburile afiliate Federației semnează o serie de documente în care se spune, printre altele, că FRPC își rezervă dreptul de a retrage calitatea de membru sau distincțiile oferite dacă acesta denigrează în orice fel această nobilă profesie. Din păcate, de această dată, a fost vorba de Mihai Gâdea, unul din cei mai medaliați sportivi ai noștri”, a declarat cu regret în glas președintele FRPC. 

Mihai Gâdea membru al Federației Române de Pupat în Cur de mai bine de 15 ani, el debutând cu un număr de virtuozitate realizat cu regretatul Octavian Paler, un pupincurist din generația de aur. Gâdea era până ieri unul din senseii acestui sport, deținând centura neagră cu 10 Dani, câte unul pentru fiecare an de pușcărie la care a fost condamnat stăpânul său. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

17 februarie 2018 09:34
Citește mai mult despre: cur gadea pupat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult