Pentru că are foarte multe afişe în Chişinău, Ştefan Bănică Jr. ar putea ajunge preşedintele Moldovei

Situaţie încurcată la Chişinău, unde din cauza unei confuzii cântăreţul român Ştefan Bănică Junior are şanse reale să ajungă preşedinte al micii republici sărace. Influenţaţi de afişele sale lipite pretutindeni, cetăţenii moldoveni sunt decişi să meargă la urne pentru a-l alege pe Bănică nu pentru că ar părea foarte capabil să conducă o ţară, ci pentru că măcar nu are secera şi ciocanul pe afiş.

“Ne-a plăcut deviza lui de pe afiş: S-o facem lată încă o dată. Reprezintă una din valorile fundamentale ale moldoveanului. Plus că am auzit că tătâne-su a fost mare petrecăreţ la viaţa lui, a băut sub înaltul patronaj al lui Gică Petrescu”, a declarat Vanea, moldovean din Chişinău, care va merge la urne în această duminică.

Alegerile din micuţul stat din vestul Asiei sunt urmărite cu atenţie de observatorii internaţionali, iar cota de încredere în Ştefan Bănică e considerată un semn bun, pentru că totuşi e mai bine să votezi un lăutar decât un KGB-ist. Moldovenii speră şi că alegându-l pe Bănică vor avea o şansă reală la Eurovision şi nu va mai trebui să conteze pe voturile Uzbekistanului, singurul stat cu care Moldova are relaţii diplomatice şi de prietenie.

Scris de Ionut
29 noiembrie 2014 11:11

Alte articole

Vezi mai mult