Pentru că artistul e încă viu, Bd. Florin Salam se va numi din nou Calea Victoriei

Întrucât se numără printre puținii oamemni vii care mai iau de bune știrile ProTV, autoritățile locale din București s-au cam grăbit și au denumit un bulevard din capitală în cinstea marelui artist al poporului care încă n-a dispărut dintre noi. Văzându-și greșeala, Primăria București a decis să revină la vechea denumire, de Calea Victoriei, pentru B-dul Florin Salam.

„Ne-am luat și noi după surse, ce să facem, să știți că nu doar Florin Salam mai bagă droguri, cam jumătate din oamenii din București o fac. Ei, cum se spune, greșeala recunoscută e pe jumătate iertată”, a declarat directorul Administrației Străzi în timp ce semna dispoziția pentru schimbarea plăcuțelor cu Bulevardul Florin Salam.

În urma demersurilor inscripțiile vor rămâne la primărie, în depozit, pentru momentul inevitabil când Florin Salam va pleca în Valhalla maneliștilor. Atunci, și numai atunci, se va trece la denumirea corectă, pentru ca turiștii să nu mai fie confuzi când întreabă unde se află Muzeul Național de Muzică Nicolae Guță (fost George Enescu).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 august 2022 09:45
Citește mai mult despre: Calea Victoriei Florin Salam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult