Pentru că avea nevoie de 4 ore de liniște, un bărbat și-a lăsat iubita în fața blocului să parcheze

Un bucureştean a devenit eroul bărbaților de pretutindeni, după ce a găsit o metodă ingenioasă de a petrece câteva ore liniștite, departe de gura prietenei sale: acesta şi-a rugat consoarta să parcheze mașina în fața blocului, când s-au întors din oraș.

„Veneam după șase ore de umblat prin magazine, timp în care și-a luat o pereche de pantofi, cu bani de pe cardul meu. Vă spun sincer că nu mai suportam să fiu în prezența ei, la un moment dat îmi venea să deschid portiera și să o arunc în intersecție, numai să petrec și eu puțin timp cu mine însumi. Apoi mi-a venit sclipirea de geniu: am rugat-o pe ea să parcheze maşina, în faţa blocului”, spune bărbatul, vizibil fericit.

„Ştiam că va dura ore întregi până va reuşi, pentru că i-am ales un loc de parcare de numai 12 metri lungime. În timpul ăsta eu m-am dus în casă, să petrec câteva ore de linişte. Mă mai uitam din când în când la ea, pe geam, să mă distrez, dar în mare parte a timpului am stat pur şi simplu şi m-am uitat la tavan. Chiar simţeam nevoia să mă resetez”, a mai adăugat acesta.

Spre dimineaţă, femeia a renunţat la tentativa de a parca, deoarece trebuia să ajungă la muncă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
10 martie 2016 15:03
Citește mai mult despre: femeie parcare

Alte articole

Vezi mai mult