Pentru că bate în calorifer ca un zeu, un pensionar e noul toboşar al trupei Rolling Stones

Schimbări majore în legendara trupă Rolling Stones! Mihai Şulea, un pensionar din sectorul 3 al Capitalei, a fost cooptat recent în formaţie pentru a-l înlocui pe Charlie Watts ca percuţionist. Anunţul a fost făcut de Keith Richards şi Mick Jagger, care au declarat despre Şulea că „bate în calorifer ca un zeu”.

Cei doi spun că se aflau în concediu la Bucureşti când au auzit prima oară ritmurile ameţitoare ale septuagenarului. „Bineînţeles că venim la Bucureşti de câte ori apucăm. Băutura e ieftină şi nici de coca nu-i atât de greu să faci rost. Anul ăsta n-am mai stat la hotel, ca să facem economie, şi am închiriat o garsonieră în Titan”, povesteşte Mick Jagger.

„Într-o noapte, după câteva beri, ne-am apucat să cântăm. Cinci minute mai târziu am auzit nişte bătăi ritmice în ţeavă, ceva de nedescris, ceva care dădea o dimensiune complet nouă muzicii noastre… Ne-am oprit din cântat şi am ascultat bătăile. Era fenomenal. Cineva dădea în calorifer ca un şaman al zilelor noastre. Erau nişte bubuieli perfect cronometrate. Marţiale şi, totuşi, seducătoare. Am fugit la etajul următor ca să-l cunoaştem pe acest zeu”, continuă Richards.

„Eram convinşi că e un puşti plin de energie şi atins de har. Draci! Când am văzut că e bătrân şi decrepit, exact ca noi, ne-au picat fălcile de uimire. I-am spus: tataie, îţi dăm oricât, vino în Rolling Stones.”

Potrivit site-ului oficial al formaţiei, primul concert Rolling Stones cu Mihai Şulea la calorifer va avea loc pe 19 octombrie, pe T-Mobile Arena din Las Vegas.


Scris de Vasile
31 august 2016 10:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult